Avem nevoie de medici, psihologi și psihoterapeuți | MindExperience

Laura Hijal, Psihoterapeut în cadrul clinicii de Psihologie Mind Experience explică de ce este importantă terapia în aceste momente și cum poate fi facilitată online:

“Majoritatea semenilor noștri luptă împotriva stresului creat de incertitudine, de realitatea nouă și aspră. Este absolut normal să apară stări și comportamente de negare, incertitudine, frică, disconfort, grijă, anxietate, depresie, abandon, singurătate, stigmatizare, dar când acestea depăşesc limitele fiecăruia, este imperios necesar să APELĂM LA UN SPECIALIST în domeniul sănătății psihice, comportamentale și a stării de bine.

Psihoterapia ONLINE este cea mai potrivită formă prin care poți fi în CONTACT PERMANENT cu un specialist. Ești în SIGURANȚĂ, iar contaminarea nu devine o problemă în plus. Nu te mai afli în imposibilitatea de a călători la clinică și ești în confortul casei tale.”

Laura Hijal este psiholog clinician și psihoterapeut atestat în psihoterapia sistemică de familie și cuplu.  S-a specializat în terapia relațiilor și terapia individuală cu adulții, focusându-se pe redobândirea echilibrului emoțional și a stării de bine a clienților ei.

Pentru a programa o ședință de terapie online puteți suna la nr.:0724 709 669!

Add Comment