Echipa noastra | MindExperience

Echipa noastra

Psiholog clinician si Psihoterapeut

Liliana Toporan

Liliana este psiholog clinician si psihoterapeut, atestat in psihoterapii cognitiv-comportamentale. Dupa ce a absolvit Masterul in Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica, Liliana s-a focusat pe terapia de cuplu si in lucru cu adultii, ajutandu-i sa depaseasca diverse dificultati si simptomatologii.
Psiholog / Psihoterapeut

Cristina Brînzei

Lucrez în terapie individuală sau de grup cu adulți, copii sau adolescenți, terapie de familie, terapie de cuplu, pe diverse situații ce implică anxietate, depresie, relații disfuncționale, doliu etc.

Psihoterapeut cu drept de liberă practică, acreditat de către Colegiul Psihologilor din România, de orientare cognitiv-comportamentală.
Medic Specialist Psihiatru

Traian Purnichi

Traian Purnichi este medic specialist psihiatru, autor a peste 60 de articole de specialitate, a editat 4 cărți, a proiectat și implementat 7 studii epidemiologice și de fază IV. Este pasionat de psihiatrie, reabilitare și antreprenoriat.

Cercetările sale au primit numeroase premii inclusiv premiul World Psychiatric Association.

În momentul de față, lucrează de câțiva ani ca medic psihiatru în cadrul Ambulatoriului Integrat al Institutului Național de Geriatrie și Gerontologie pe care îl coordonează și conduce proiecte de sănătate mintală la Clinica de Psihologie si Psihiatrie Mind Experience.