Terapie de familie | MindExperience

Terapie de familie

Terapie de familie


Relațiile familiale sunt foarte apropiate, dar și foarte dinamice. În fiecare familie există momente de frustrare, tensiune și conflicte.


Indiferent de natura problemelor care apar într-o familie, ele se pot ameliora cu o comunicare eficientă și adoptarea unei atitudini mai tolerante față de ceilalti.


În cadrul unei terapii de familie, un psiholog poate să ajute membri familiei să se înteleagă și să se accepte reciproc, să se adapteze la schimbările ce apar mai ales în momentele de emancipare ale copiilor și să iși creeze propriile metode de rezolvare a conflictelor, prin care să poată gestiona situațiile dificile ce vor apărea în viitor.


Vezi toate serviciile

Testimoniale

Totul a inceput intr-o zi cand am crezut ca o sa fac AVC. Dupa acest moment, cateva luni am avut impresia ca o sa fac un AVC in fiecare zi. Cand ajungeam acasa nici nu imi venea sa ma dezbrac de hainele de peste zi, pentru ca in capul meu era faptul ca voi chema ambulanta. Brusc devenisem interesat de ce spitale am in jur, pentru a-mi lua toate masurile intr-un eventual eveniment neplacut…

Mihnea

Vezi toate testimonialele