Terapie individuala | MindExperience

Terapie individuala

 

Întrucât ne dorim să vă simțiți în siguranță în continuare în acest spațiu dedicat sănătății mintale, am stabilit un nou protocol pentru clienții care ne vor trece pragul în perioada următoare.

 

În contextul situației epidemiologice actuale, referitoare la evoluția infecției cu Covid-19, vă asigurăm că toate măsurile de igienizare au fost luate și au în vedere, în primul rând, grija pentru clienții noștri și evitarea expunerii lor la riscuri suplimentare.

Fără excepții, la intrarea în sediu se va efectua un triaj epidemiologic, se va scana temperatura și se va completa un chestionar-declarație pe proprie răspundere. De asemenea, între programările stabilite va exista o pauză de jumătate de oră pentru a dezinfecta suprafețele.

 

Terapie individuala


Sedințele de terapie individuala se bazează pe relația dintre tine și psiholog și pe pregătirea acestuia.


Contează experiența și specializarea terapeutului, dar un aspect important este și compatibilitatea dintre voi.


Atunci când exista o compatibilitate între tine și terapeutul tău, vei face progrese ușor și vei adopta repede metodele prin care poți ajunge la un echilibru mental, emotional și spiritual.


Vezi toate serviciile

Testimoniale

Totul a inceput intr-o zi cand am crezut ca o sa fac AVC. Dupa acest moment, cateva luni am avut impresia ca o sa fac un AVC in fiecare zi. Cand ajungeam acasa nici nu imi venea sa ma dezbrac de hainele de peste zi, pentru ca in capul meu era faptul ca voi chema ambulanta. Brusc devenisem interesat de ce spitale am in jur, pentru a-mi lua toate masurile intr-un eventual eveniment neplacut…

Mihnea

Vezi toate testimonialele