Eu si rolurile vietii mele – Grup de Psihodrama - MindExperience

Schimbă perspectiva, ieși din zona de confort!

Suntem ființe sociale și funcționăm în relație cu ceilalți. Ne cunoaștem pe noi înșine mai bine oglindindu-ne în cei de lângă noi, exprimând și explorând ceea ce simțim, ceea ce gândim, ceea ce suntem. Relațiile pe care le avem au un mare impact asupra stării noastre de bine, astfel încât persoanele care întâmpină greutăți în a relaționa au o mai mare predispoziție la stres, nefericire și o sănătate mai precară.

Pentru a dezvolta relații sănătoase și autentice este bine să fim capabili să schimbăm perspectiva, să ne putem pune în locul celuilalt, să recunoaștem și să interpretăm corect emoțiile și sentimentele, atât ale noastre, cât și ale celor cu care intrăm în contact.

Te invităm să te întâlneşti cu tine, să te cunoşti mai bine şi să te dezvolţi împreună cu ceilalţi prin interrelaţionare, prin descoperirea unicităţii tale, cu doza potrivită de spontaneitate şi creativitate. Tehnica psihodramatică te va însoţi în călătoria spre tine, cel care eşti cu adevărat. Vino alături de noi în grupul de psihodramă să te descoperi în diversele tale ipostaze și să-ţi dezvolţi abilităţile de comunicare şi inteligenţa emoţională.

Întâlnirile grupului vor începe in Martie 2023 şi vor fi 2 intalniri pe luna.

Durata unei întâlniri: aproximativ 2,30 ore.

Număr limitat de locuri.

Costul unei şedinţe: 250 lei.

Înscrierile se fac la: nr. de telefon: 0724709669 sau pe e-mail contact@mindexperience.ro – cu (mentiunea grup-psihodrama).

Locul intalnirilor: Primaverii, str. Pictor Ion Negulici, nr 40 , parter, interfon 1.

Grupul va fi însoțit de:

  • Gina Pitulea – actriță, psihopedagog și psihodramatist. A absolvit cursurile de psihodramă din cadrul Asociației Române de Psihodramă Clasică din București.
  • Liliana Mirela Toporan – psiholog clinician și psihoterapeut atestat în psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoterapie.

„Scena (psihodramatică) sugerează un spațiu de viață multidimensional și extrem de flexibil… Spațiul oferit de scenă oferă o amplă oportunitate de autocunoaștere.“

Moreno